Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden sinds jullie iets hebben gehoord van ons. In de tussentijd is er dan ook veel gebeurd. Daarom vandaag even een update en laten we natuurlijk ook weten wat jullie de komende tijd van ons kunnen verwachten!

Wij zitten allebei weer in de schoolbanken. Gwenda is begonnen aan een opleiding Geo-ict en is ook gelijk aan het werk. Lindsey is bezig met de opleiding social work. Hierdoor zijn we wat minder actief geweest, want het was natuurlijk even een omschakeling om weer te gaan studeren. Maar nu we wat meer gewend zijn, willen we ook weet wat meer aandacht in DanRox steken.

Dus.. wat kunnen jullie verwachten? Om te beginnen een verlaging van onze prijzen! Ja je leest het goed. Sinds januari lijkt alles duurder te worden en wij zijn af en toe tegendraads, dus wij gooien onze prijzen omlaag. Benieuwd hoeveel je favoriete producten nu kosten? Neem dan snel een kijkje in de webshop.

Natuurlijk willen we ook weer meer artikelen plaatsen op onze blog. We blijven doorgaan met schrijven over zaken die wij interessant vinden, maar horen ook graag van jullie waar jullie meer over willen lezen! Dus heb je leuke ideeën over onderwerpen, laat ze dan achter in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *