Misschien was het je al opgevallen, maar onze webshop heeft er een tijdje uitgelegen. Dit was omdat wij achter de schermen druk bezig waren om het te vernieuwen. Wil je weten wat er allemaal is veranderd, lees dan verder!

Omdat wij beiden nu druk zijn met onze opleiding en werk hebben we besloten om het aantal producten in onze webshop terug te brengen. Eerst hadden we meer dan 100 producten in onze shop liggen, maar dat is voor ons nu even niet meer te doen. Daarom hebben we dit teruggebracht naar iets meer dan 20 verschillende sieraden, die nog wel te krijgen zijn in verschillende kleuren. In totaal is er dus nog steeds keuze genoeg!

Nieuwe en wisselende selectie

De selectie van sieraden zal nu dan ook af en toe veranderen, maar op dit moment hebben we met name jullie favorieten er in zitten. Het zijn de sieraden die de afgelopen tijd het meeste zijn verkocht en die wij ook vinden passen bij de lente en de zomer. 

Zoek je iets anders?

Dat kan natuurlijk ook! Wil je een bepaald sieraad hebben dat voorheen wel in onze webshop te krijgen was, maar die je nu niet meer kan vinden, laat het ons dan weten. Als je helemaal iets anders wilt, bijvoorbeeld naar eigen ontwerp, neem dan ook vooral contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *