Mei is begonnen en meestal gaat dat samen met beter weer. Dat betekent dat de zomerkleding weer tevoorschijn gehaald kan worden en dat er weer gekeken kan worden naar nieuwe trends. Dit doen wij natuurlijk ook, want onze sieraden zijn er om outfits af te maken. Dus willen wij graag dat ze helemaal gaan passen bij de trends die deze lente en zomer veel voorbij zullen komen.

Prints


Qua prints zijn er veel streepjes te zien, maar ook veel bloemen. De floral trend zet nog even lekker door deze zomer en wat is er ook vrolijker en gezelliger dan bloemen! Bij ons komen er ook sieraden aan die helemaal gaan passen in deze trend, maar daar kunnen we nu nog niet te veel over zeggen 😉 . Maar blijf ons volgen en dan zal je het vanzelf voorbij zien komen. We kunnen natuurlijk wel alvast een kleine sneak peek weggeven.

 

Trends strepen, bloemen en een sneak peek

 

Kleuren


Het wordt kleurig deze zomer! Bohemien is nog steeds trendy en dat gaat natuurlijk sowieso samen met kleur. Maar er zijn ook specifieke kleuren die we veel terug gaan zien. Zoals de kleuren geel, roze en wit. Dit kan natuurlijk in de prints, maar in de effen kleuren is het ook heel populair. En dan het liefst zo veel mogelijk. Van top tot teen in het roze of geel, zonniger dan dat wordt het toch niet?

 

Trend kleuren

 

Combineer je trends met sieraden!


Fashion is niks zonder sieraden, in ieder geval dat is onze mening. Met je sieraden kan je helemaal een eigen draai geven aan je kleding. Loop jij in de zomer bijvoorbeeld graag in witte kleren, maar wil je de boel een beetje opfleuren met wat kleur? Neem dan is een kijkje bij onze Inca sieraden, deze ketting, oorbellen en armband steken heel mooi af tegen witte kleding en een mooie gebruinde huid. Net als de armband Blue Maya, de verschillende blauwe tinten geven jou echt die beach look.

Ga je toch meer voor kleur, dan zit je bij ons ook aan het juiste adres! Maak je roze outfit bijvoorbeeld af met een paar blauwe oorbellen. Of ga je toch voor je hele outfit in 1 kleur, dan hebben wij gele oorbellen en een gele ketting die perfect passen in de gele trend van deze zomer.

 

V.l.n.r. Maya Blue armband, Peruvian ketting, gele kralen veer ketting, kralen veer oorbellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *