Reizen is iets waar wij allebei erg van houden. Landen en culturen zijn ook niet voor niks een grote inspiratiebron voor onze sieraden. Wij hebben allebei plekken die we graag een keer willen bezoeken en daarom delen wij vandaag met jullie onze travel bucketlist.

 

Travel Bucketlist van Gwenda

 

  1. Rondreis USA

Verenigde Staten vind ik een mooi land vanwege de diversiteit in natuur en steden. Daarom lijkt het mij leuk om een treinreis te maken van New York naar LA. Het lijkt mij leuk om het ene deel van de reis in de hectiek van de grote stad New York te zijn en het andere moment in de relaxte sfeer van Californië te zijn en van alles wat er tussenin komt.

 

Californië

 

  1. Rondreis Engeland

Engeland heeft mooie natuur en prachtige universiteitssteden. Zowel Oxford als Cambridge wil ik graag bezoeken en overnachten. Verder vind ik geschiedenis erg leuk en zou ik ook Bath bezoeken met de prachtige geschiedenis en de badhuizen uit de Romeinse tijd die nog in tact zijn. Het lijkt mij heel mooi om te zien.

 

Oxford

 

  1. Gold Coast en Sydney

Australië vind ik een mooi land en ik ga graag naar het strand. Vandaar dat het mij mooi lijkt om een road trip te maken langs de oostkust van Sydney naar de Gold Coast of andersom. Bij de Gold Coast heb je prachtige stranden en een heerlijke relaxte sfeer. Sydney is een grote metropool, maar heeft ook een prachtig strand en relaxte sfeer.

 

Sydney

 

  1. Rondreis Zweden

Al jaren vind ik Zweden een prachtig land met mooie natuur. Een treinreis door het Zweedse land met een bezoek aan de 3 grote steden lijkt mij dan ook leuk om te doen. Malmö heeft bijvoorbeeld een leuke combinatie van hypermoderne gebouwen en nog oude delen vanuit de tijd van de Vikingen. Stockholm lijkt me leuk vanwege al het water, de natuur en ook het koninklijk paleis. Architectuur en kunst zijn dingen die ik leuk vind om te bekijken.

Stockholm

 

  1. Florence/Rome

Zoals al eerder gezegd vind ik geschiedenis leuk en ook kunstgeschiedenis vind ik leuk. Rome en Florence bieden natuurlijk de ultieme geschiedenisreizen voor deze 2 onderdelen in geschiedenis. Bij beide loop je in een openlucht museum en aangezien ik musea altijd leuk vind om te bekijken is dit ideaal.

 

Florence

 

Travel Bucketlist van Lindsey

 

  1. Californië

Amerika vind ik al jaren een fascinerend land en ik wil daar dan ook graag heen. Met stip op 1 staat voor mij de staat Californië. De mooie natuur, het lekkere weer en de relaxte levensstijl spreken mij erg aan. De staat wil ik dan ook bezoeken vanaf San Francisco tot aan San Diego met veel tussenstops tussendoor.

 

Santa Monica
  1. Rome

Als er iets is dat mij al jaren interesseert, dan is het wel de klassieke oudheid. Het is er tot nu toe nog niet van gekomen om naar Rome toe te gaan, maar het is voor mij natuurlijk the place te be. Naast alle klassieke bezienswaardigheden ben ik ook erg benieuwd naar echte Italiaanse pizza’s en natuurlijke de wereldberoemde gelato.

 

Rome
  1. Sydney/Melbourne

Australië is ook zo’n land dat mij al jaren heel leuk lijkt om te zien. Het strand is daar fantastisch en ik ben echt een strandmeisje, dus dat moet ik gezien hebben. Daarnaast houd ik gewoon van steden en daarom wil ik in Australië graag naar Sydney en Melbourne. Tennis is mijn sport, dus dan toch het liefst tijdens de Australian Open ;).

 

Sydney

 

  1. Vancouver

Nog een stad! Ik vind het gewoon geweldig. De drukte vind ik leuk, net als de onverwachtse rustpunten in een stad door die je kunt vinden in parken. Vancouver lijkt mij vooral heel gaaf in herfst. Als alle bomen verschillende kleuren hebben, de temperatuur nog wel redelijk te doen is ;). En men zegt altijd dat Canadezen de vriendelijkste mensen ter wereld zijn, dus dat wil ik ook wel eens meemaken.

 

Vancouver

 

  1. Griekenland

Na Rome is Griekenland natuurlijk ook een must voor een klassieke oudheid fan als ik. Athene lijkt me geweldig met het Parthenon en de musea. Maar ook de eilanden lijken me erg interessant. Het scheelt natuurlijk ook dat Griekenland barstensvol mooie stranden zit!

 

Griekenland

Foto’s: unsplash.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *