Een vleugje glamour kan nooit kwaad en zeker met kerstdagen is goud en glitter een goede toevoeging aan het interieur. Het geeft de speciale dagen nog net dat beetje extra glamour en overal waar je kijkt sprankelt iets je tegemoet.

 

Goud en glitter

Wil jij dat kerstgevoel met een beetje meer glamour? Voeg dan goud en glitters toe aan je kerstinterieur. Een gouden en luxe kerst kan voor veel warmte zorgen en brengt die gezelligheid van de kerstdagen in je huis. Het is de perfecte tegenhanger voor de donkere dagen.

Maar om het goud en de glitters mooi uit te laten komen, is het leuk om dit combineren met donkere kleuren als donkergroen, donkerrood, donkerblauw en zwart.

 

Glamour accessoires

Er zijn veel accessoires waarmee je deze luxe warmte in huis kunt halen.

 

1. Blauw gouden stompkaars, 2. kaarshouder met gouden sterren, 3. witte strik, 4. piek met een gouden sneeuwvlok, 5. doos met een mix van gouden kerstballen, 6. gouden dienblad
1. Rustieke kaars, HEMA, € 3,50 2. Kaarsvaasje, HEMA, € 1,75 3. Strik, De Bijenkorf, € 9,25 4. Piek, Blokker, € 6,79 5. Kerstballen set, Blokker, € 14,79 6. Dienblad, VTwonen, € 17,99

 

DIY

Ook voor een gouden kerst kun je zelf creatief bezig gaan. Door het zelf maken van kerstversieringen kom je al helemaal in kerststemming! Maak bijvoorbeeld leuke gouden kerstballen. Het is heel simpel te doen, je neemt een piepschuimen kerstbal, gouden pailletten en kralen en wat spelden. Steek de pailleten en kralen met behulp van de spelden in de kerstbal en in een korte tijd heb je een gouden en sprankelende kerstbal!

Ook leuk zijn deze gouden takken.

Piepschuim is in vele vormen te krijgen en ook in een kegelvorm. Hiermee kan je heel leuk een abstracte gouden kerstboom maken. Het kan op dezelfde manier als de kerstbal, maar je kunt ze ook met gouden verf beschilderen.

 

Links gouden kegels, rechtsboven gouden takken, rechtsonder gouden glitter kerstbal
DIY gouden kerst decoraties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *