Over ons

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal een kleine twintig jaar geleden. Lindsey kreeg een weefraam cadeau en ging gelijk aan de slag. De armbandjes kwamen er gelijk uitgerold en een levenslange hobby was geboren. In de loop van de twintig jaar werd één vraag vaak gesteld: “Waarom ga je je sieraden niet verkopen?”. Goede vraag en na een tijdje nadenken, hebben we de stap gezet. Een eigen webshop met handgemaakte sieraden. Ons avontuur is begonnen.

Ik hoor je denken, wie zijn we?
Wij zijn DanRox, Gwenda en Lindsey. Twee zusjes die van een hobby iets groots willen gaan maken. We hebben nu een webshop, maar we wilden eigenlijk iets meer dan alleen dat. Daarom deze blog.

DanRox is meer dan alleen sieraden, het is een gevoel, misschien zelfs wel een lifestyle. Wij denken hetzelfde over het leven (zal wel genetisch bepaald zijn ;)). Je moet doen wat je zelf leuk vindt, de spullen dragen die je zelf leuk vindt en je niet laten leiden door de massa. Een eigen identiteit is het belangrijkste wat er is en wij willen dat aan jullie geven. Wij halen onze invloeden van over de hele wereld. Alle culturen en landen vinden wij interessant en overal vinden wij wel inspiratie die wij omzetten in sieraden. Nu willen wij via deze blog jullie ook helpen aan inspiratie voor elke dag en elk moment.

Het DanRox accessories team Gwenda (links) en Lindsey (rechts)

 

DanRox wat een bijzondere naam
Ook iets wat wij vaak te horen krijgen. Omdat wij staan voor een eigen identiteit en ons bedrijf zo persoonlijk mogelijk willen houden, wilden wij ook onszelf in de naam stoppen. DanRox is dan ook een combinatie van onze namen. Nu zie ik je hersens aan het werk gaan, Gwenda en Lindsey, hoe maak je daar DanRox van. Dat lukt inderdaad niet. Het zijn onze tweede namen, Danielle en Roxanne. Dus dit is wie wij zijn en wat wij gaan doen. Hopelijk vinden jullie het leuk wat wij doen en als je net zo enthousiast bent als ons, of gewoon nieuwsgierig bent; wij zijn natuurlijk ook op social media te vinden.

Instagram: https://www.instagram.com/danroxaccessories/

Facebook: https://www.facebook.com/DanRoxaccessories/

Pinterest: https://nl.pinterest.com/danroxwebshop/