Het is weer even een tijdje stil geweest op onze blog. Dit kwam omdat we er niet helemaal uitkwamen met onze onderwerpen. Alles wat we bedachten, paste niet bij het beeld dat wij als DanRox willen neerzetten. Daarom zijn wij teruggegaan naar de tekentafel en zijn we helemaal teruggegaan naar het begin van DanRox. Daarmee kwamen we op een goed idee om onze blog opnieuw vorm te geven. Wil je er meer over weten, lees dan verder!

Onze blog wordt een plek waar je de wereld kunt gaan ontdekken. Voor onze sieraden halen wij onze inspiratie uit landen, culturen en natuur. Laatst viel voor ons dan ook het kwartje dat dit ook de onderwerpen moeten zijn waar we over gaan schrijven. De blog wordt een kijkje in onze inspiratiebronnen en op die manier nemen we jullie mee op reis. Naast de drie inspiratiebronnen is ontspanning en vrije tijd ook een belangrijk onderwerp voor ons. DanRox is niet voor niks ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby ;). Daarom willen we hier ook meer gaan schrijven over manieren om te ontspannen. De vier pijlers van onze blog gaan dan ook worden: reizen, cultuur, natuur, ontspanning.

Reizen

Hierin gaan we gewoon samen de wereld ontdekken. We willen jullie graag betrekken bij onze blog en daarom willen wij ook graag jullie reisverhalen horen en reisfoto’s zien. Heb jij een leuk, avontuurlijk of mooi verhaal over een reis die je hebt gemaakt? Laat het ons weten en dan willen wij die graag delen op onze blog. Hetzelfde geldt ook voor reisfoto’s! Het maakt ons niet uit waar in de wereld je bent geweest. Wij zijn geïnteresseerd in alles van Texel tot Australië en van Leeuwarden tot Hong Kong!

Cultuur

Cultuur is misschien wel onze belangrijkste inspiratiebron. Elk volk heeft zijn eigen vormen en patronen die ze veel gebruiken. Deze vinden wij allemaal even interessant en gebruiken wij graag in onze sieraden. Onder cultuur verstaan wij het onderzoeken van verschillende volkeren, maar ook internationale feestdagen en typische streekrecepten. 

Natuur

Wij werken veel met natuurlijke materialen en ook in de natuur zijn veel vormen en patronen te vinden die wij verwerken in sieraden. Onder dit kopje gaan wij dan ook op zoek naar natuurverschijnselen, maar ook verschillende flora en fauna.

Ontspanning

Last but not least, ontspanning! Heel belangrijk in deze tijd waarin iedereen druk is en de wereld een beetje chaotisch kan zijn. Wij zullen hier manieren delen om te ontspannen, maar ook leuke tips geven voor bijvoorbeeld een dagje uit.

Dit wordt de opzet voor onze vernieuwde blog en hopelijk vinden jullie het net zo interessant als ons! Heb je ideeën die aansluiten bij deze onderwerpen of heb je een leuk reisverhaal of reisfoto, neem dan contact met ons op!

Foto’s: unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *