Het is 1 februari, dus Valentijn staat om de hoek. Daarom hebben wij vandaag onze speciale Valentijnsproducten online gezet. In onze Valentijnscollectie zitten sieraden, kaarten en speciale Valentijnscadeaupakketten.

 

Sieraden

Valentijn is natuurlijk de dag van de liefde en een leuk cadeau daarvoor zijn sieraden. Vanwege de liefde zijn we in een roze thema gebleven. Speciaal voor Valentijn hebben we deze mooie en subtiele roze ketting gemaakt en een leuk armbandje met roze en witte kralen.

 

Links een ketting met lichtroze kralen, rechts een armband met witte kralen/roze kralen en een muntje
Onze Valentijn sieraden

 

Kaarten

Leuk om te krijgen van je Valentijn, maar ook leuk om zelf te versturen. Kaarten doen het altijd goed op Valentijnsdag. Daarom hebben wij een paar kaarten gemaakt, echte limited editions! Dus wees er snel bij, want op=op. We hebben drie leuke ontwerpen gemaakt die helemaal passen bij Valentijn. Een geometrische Valentijnskaart met een hart, twee lieve katjes in een zonsondergang en gradient hartjes!

 

3 Valentijn kaarten op een rij. Links witte kaart met een hart met geometrische driehoeken in paars/blauw/roze, midden twee katten links een zwarte rechts een witte met op de achtergrond een zonsondergang, rechts een witte kaart met paarse hartjes en het woord love
Onze Valentijnkaarten

 

Heb jij geen Valentijn dit jaar? Niet getreurd, want onze kaarten zijn ook ontzettend leuk om gewoon in je huis te zetten. De kaarten hebben geen teksten en kunnen dus ook als print in een lijstje worden opgehangen of op een plank worden gezet met wat leuke accessoires erbij!

 

De kaarten als decoratie bij vazen, beeldjes en servies
De kaarten als decoratie in het interieur

 

Valentijnscadeaupakketten

Kan je nou niet kiezen tussen een leuk sieraad of een kaart? Dat maakt niet, we hebben speciale valentijnscadeaupakketten. In zo’n pakket zit een leuke kaart samen met een mooi sieraad. We hebben in de webshop al een paar pakketten samengesteld, maar wil je nou een andere combinatie, neem dan contact met ons op!

 

Links de kaart met het hart en een armband en een ketting, midden de kaart met love en ook de ketting en een armband, rechts de katten kaart met ook de armband en de ketting
De verschillende cadeaupakketten

Zit er wat voor jou bij, kijk dan in de webshop en vergeet niet de kortingscode Valentijn18 te gebruiken voor gratis verzending.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *