Dit weekend is het weer zover; Pasen! Geen paasweekend is compleet zonder een gezellig ontbijt en daarom zijn wij op zoek geweest naar de leuke recepten die het internet te bieden heeft. Dus als je nog wat inspiratie wilt voor je paasontbijt, lees dan vooral verder!

Paashaasbroodjes

Bron: platedcravings.com

Wat dacht je van deze leuke paashaasbroodjes? Die staat natuurlijk heel gezellig op tafel en zijn ook niet heel lastig om te maken!

Gevulde eitjes

Bron: brit.co

Pasen is natuurlijk niet compleet zonder eieren. Deze gevulde eitjes zijn niet alleen leuk onderdeel van je ontbijt, maar ook nog eens heel luxe door de zalm!

Stapeltje pannenkoekjes

Bron: livingly.com

Deze pannenkoekbites zijn gezellig klein en leuk te combineren met wat vers fruit. Je kunt de pannenkoekjes natuurlijk ook vervangen door poffertjes.

Blini torentjes

Bron: francescakookt.nl

Ook leuk zijn blini’s, zeker als je ze combineert met lekkere gerookte zalm. Een klein hapje dat je ontbijt helemaal af kan maken.

Cinnamon roll haasjes

Bron: leukerecepten.nl

Nog zo’n leuk en makkelijk idee! Ook deze leuke broodjes zijn te maken van croissantdeeg, dus je hoeft echt geen uren in de keuken te staan deze pasen.

Paashaas pannenkoeken

Bron: diycandy.com

Om de paasontbijttafel helemaal compleet te maken, kun je altijd deze paashaaspannenkoeken maken. Met een gezichtje van fruit kan je paasontbijt niet meer stuk!

Hopelijk heeft dit je wat inspiratie gegeven voor het paasontbijt! Wat komt er bij jou op tafel te staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *