Na een kleine opleving van het weer vorige week is de herfst nu toch echt begonnen. Om in de sfeer te komen, kijken wij vandaag naar mooie sieraden die perfect passen in de herfstsfeer!

Natuur

Deze herfst zijn wij allemaal 1 met de natuur. Botanische printen en natuurlijke materialen zijn overal te vinden; op kleding, in het interieur. Dus waarom ook niet in je sieraden?

Grijze leren wikkelarmband, weefarmband met zonsondergangpatroon in rood en oranje en geel, weefarmband met bloemenpatroon, ketting met een blad als hanger en turquoise kralen, rosé gouden ketting met zeesterhanger en blauwe kralen, groene leren wikkelarmband
Natuur geïnspireerde sieraden

Je kan natuurlijk in diverse vormen natuur toevoegen aan je sieraden collectie. Wil je wat stoers dan kun je gaan voor een leren wikkelarmband. Ben je meer van de patronen dan zijn weefarmbanden erg leuk om te dragen, bijvoorbeeld met een zonsondergang of bloemen! Ben je niet zo van de armbanden en houd je meer van kettingen? Ook daarin zijn natuurlijk opties genoeg! Ga bijvoorbeeld voor een ketting met een blad als hanger, helemaal perfect om een botanisch statement mee te maken. Wil je nog een klein beetje zomer bij je houden in de herfst, kies dan een zeester als hanger. In de rosegouden kleur en met de turquoise kralen is deze ketting ook helemaal geschikt voor de herfst!

Herfst in kleuren

Je kunt er ook voor kiezen om juist in de kleuren voor herfst te gaan. Dus mooie warme en diepe kleuren.

Ketting met veerhanger en okergele kralen, rosé gouden oorbellen met tritonschelp en roze kralen, oorbel met ronde hanger met een bohemianpatroon en gele kralen, ketting met verenhangers en dieprode kralen, ketting met een ronde hanger met cabochon bruin/rood patroon, oorbel met ronde hanger met een bohemianpatroon met rode kralen, ketting met ronde hanger met cabochon in licht en donkerbruin patroon, oorbel met veer en indigokralen
Sieraden in de herfstkleuren

Veertjes blijven altijd trendy. Combineer ze daarom met een warme en diepe kleur, bijvoorbeeld indigo, oker of dieprood. Wat ook prachtig past bij de herfst is een ketting met een hanger waar een prachtig patroon op staat, zoals deze cabochons in topaz en roodbruin!

Natuurstenen

Helemaal on trend deze herfst zijn sieraden met natuurstenen. Wij zijn zelf ook dol op natuurstenen en hebben daarom ook een flinke voorraad daarvan in onze webshop staan nu. Onze wirework natuurstenen zijn helemaal hot deze herfst!

Ketting met Lapis Lazuli, ketting met Howliet, ketting met Kattenoog, ketting met Fluoriet, geknoopte ketting met een natuursteen, ketting met Goldfluss, ketting met Rozenkwarts, ketting met Mokaiet, ketting met Tijgerijzer
Natuurstenen kettingen

Bij ons heb je op dit moment de keuze uit lapis lazuli, howliet, kattenoog, fluoriet, goldfluss, rozenkwarts, mokaiet en tijgerijzer. Naast de metalen netjes hebben wij nu ook natuurstenen in een geknoopt netje.

 

Naast deze kettingen hebben wij ook veel sieraden met turquoise, een steen die nooit uit de mode raakt.

Oorbel met veerhanger en turquoise stenen, rosé gouden armband met turquoise stenen, rosé gouden ketting met turquoise stenen, rosé gouden ketting met tritonschelp hanger en turquoise kralen, rosé gouden oorbel met turquoise stenen, witte kooparmband met turquoise kralen
Turquoise sieraden

Zo hebben we een rose gouden set met een armband, ketting en oorbellen. Deze combineren perfect onderling, maar staan ook goed op zichzelf! Daarnaast hebben we ook nog mooie veer oorbellen met turquoise stenen, een ketting met tritonschelp hanger en een geknoopte armband met prachtige ronde turquoise stenen!

 

Etnisch

Een andere trend deze herfst zijn de etnische printen. Andere culturen zijn altijd al een grote inspiratiebron voor ons geweest, dus in onze webshop kun je ook genoeg vinden wat past binnen deze trend!

Weefarmband Maya geïnspireerd patroon in bruin/rood/geel, 3 armbanden geïnspireerd door Kenya in de kleuren bruin/okergeel/donkerblauw, Pyote oorbel in vlagvorm in de kleuren geel/rood/blauw, Armbandenset van touw in groen/rood/okergeel met indigokralen, weefarmband Ghana geïnspireerd driehoekspatroon in kleuren groen/geel/rood, 4 lagen kralenketting in de kleuren okergeel/indigo/rood/dieppaars, ketting met een Inca geïnspireerd patroon met berenhangers en kralen in de kleuren lichtblauw/geel/wit/donkerblauw/rood, oorbel in een Inca geïnspireerd patroon met kralen in de kleuren lichtblauw/wit/geel/donkerblauw/rood, weefarmband met een Keltische knooppatroon in de kleuren groen/geel/wit
Etnisch geïnspireerde sieraden

Zo hebben we ons laten inspireren door de Maya’s en dit hebben we verwerkt in een weefarmband en oorbellen. Ook de Inca’s hebben prachtige patronen en kleuren. Deze hebben wij gemaakt in een ketting en oorbellen. Afrika staat natuurlijk bekend om de prachtige warme kleuren en daar hebben ons ook door laten inspireren. Zo hebben we een weefarmband met Ghaneese print, een ketting die zo uit Kenya lijkt te komen en een armbandenset waarvoor wij ons hebben laten leiden door Kenya. India heeft kleuren die perfect passen bij onze herfst en daarom hebben wij op basis daarvan een armbandenset gemaakt. Voor inspiratie hebben we ook dichterbij huis gezocht, namelijk Ierland. De Kelten hebben mooie patronen en het groen en geel past goed bij de kleuren van herfstige bomen. Dankzij hun patronen hebben wij een mooie weefarmband kunnen maken!

 

Er zijn weer veel trends deze herfst op het gebied van sieraden en veel daarvan is bij ons terug te vinden! Dus kijk vooral rond in onze webshop en veel plezier met shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *