Pasen is geweest, morgen is het Koningsdag en de meeste mensen zitten al midden in hun meivakantie. Dat kan maar 1 ding betekenen, de lente is hier! Terwijl ik dit schrijf is het weer niet echt in een lentebui. Daarom ben ik ook op zoek gegaan naar hoe je de lente in huis kunt halen, zodat de lente altijd in de buurt is. Wil jij de lente ook in huis halen, lees dan verder!

Geur

Een frisse lentegeur doet meteen al veel. Het is een kleine aanpassing, maar het kan je huis net een beetje frisser laten aanvoelen. Je kunt gaan voor geurstokjes, zoals deze van de hema.

Er zijn natuurlijk nog meer manieren om geur in je huis te krijgen, zoals geurkaarsen of scentchips.

Kleur

Een andere manier is om frisse kleuren in je interieur aan te brengen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt het groots aanpakken door je muren een nieuwe kleur te geven of nieuwe gordijnen op te hangen. Histor heeft elk jaar een trendkleur en daarbij passende kleurentrends. Zit je erover te denken om je muren aan te pakken, dan is het zeker de moeite waard om daar een kijkje te nemen.

Het kan natuurlijk ook iets subtieler met leuke kussens, vaasjes of andere woondecoratie. In de lente komt de natuur weer helemaal tot leven, hoe leuk is het om die natuur ook in huis te halen, door te werken met vormen en materialen uit de natuur of de vrolijke kleuren.

Bloemen

De beste manier om de lente in huis te halen, is uiteindelijk bloemen en planten. Niks zegt lente zo goed als de natuur rechtstreeks je huis in te halen. Ga voor een wisselend boeket of voor een echte indoor jungle. Je kunt het zo gek maken als je zelf maar wilt!

Dit zijn slechts een paar manieren om de lente in je huis te halen. Op welke manier zorg jij ervoor dat je huis lenteproof is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *