Bij ons in de tuin zijn ze al weer steeds vaker te zien, vlinders. Wat zijn dat toch mooie dieren en wat heb je er veel soorten van! Voor ons is het een bron van inspiratie en daarom komen wij volgende week ook met een nieuwe collectie compleet geïnspireerd door vlinders.

Inspiratie

 

Collage van roze, blauwe en paarse vlinders
Collage van vlinders

 

Wat is er nu zo inspirerend aan een vlinder? Nou volgens ons van alles. De kleuren, patronen en vormen, uit alles halen wij ideeën. Wij hebben de afgelopen tijd veel vlinders bekeken en hun kleuren en patronen naast elkaar gelegd. De vier vlinders die je in de collage ziet, zijn uiteindelijk overgebleven en vormen nu de pijlers van onze collectie. We hebben de kleuren en patronen overgenomen en omgebouwd naar ontwerpen voor de nieuwe sieraden. Deze collage vormt dus al een echte preview voor de nieuwe collectie.

Ben je nu benieuwd geworden naar de nieuwe collectie? Houd onze social media dan in de gaten, want de release is niet ver meer weg. Eind volgende week zullen we in een blog laten zien hoe we van deze 4 vlinders onze collectie hebben gemaakt. To be continued dus…. 😉

 

Bron foto’s: pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *