De vlinderlijn is nu te krijgen in onze webshop. Het leek ons leuk om jullie wat meer kennis te laten maken met ons ontwerp proces en hoe we dus van onze ideeën de sieraden hebben gemaakt.

 

Flutter set

 

Flutter

In deze roze vlinder zag ik gelijk een mooi paar oorbellen. De omlijning met het zwart en de roze en witte vlakverdeling, er was eigenlijk maar 1 optie en dat is peyote geweven oorbellen. Het zwart is vervangen door een donkerblauwe kleur, want die past net iets mooier bij het roze en het witte. De vlinder heeft wat rondere vormen, maar met de geometrische trend van dit jaar in het hoofd ben ik gegaan voor ruitjes en driehoeken. Hierdoor ontstond er ook gelijk een mooie verhouding tussen het witte en het roze. Toen de oorbellen klaar waren, zag ik een setje ook wel zitten. Daarom heb ik het oorbellenpatroon omgezet naar een groter patroon voor een ketting. De oorbellen en ketting vormen daardoor samen nu een mooie set.

 

Weefarmbanden Blue Butterfly en Gradient Butterfly

 

Blue Butterfly

Deze vlinder heeft een prachtig patroon waarvan ik dacht dat die het beste tot zijn recht zou komen in een weefarmband. Van de blauwe strepen en het roze accent heb ik een ontwerp gemaakt en toen kwam de kleurkeuze. De vlinder heeft een behoorlijke donkere kleur blauw in zijn vleugels zitten. Omdat de vlinderlijn een lentelijn is, wilde ik de kleuren wat lichter en frisser houden. Daarom is bij ons de keuze gevallen op een lichtere kleur blauw.

 

Gradient Butterfly

 

Gradient Butterfly

Het ombre-effect is wat mij erg aansprak in deze vlinder. Van paars naar lichtroze. Ook dit leek mij het mooist in een weefarmband. De kleuren waren snel uitgezocht, maar alleen ombre was niet genoeg. Dus heb ik de vlinder nog een keer goed bestudeerd. De witte stippen in de vleugels vind ik een mooi effect geven. Voor de armband wilde ik dit effect nog meer accentueren en daarom heb ik ervoor gekozen om op willekeurige plaatsen in de armband een kraal toe te voegen met een glinsterend effect. De kraal steekt op die manier mooi af tegen de kleuren.

 

Knooparmband Butterfly

 

Knooparmband Butterfly

Bij deze vlinder gaat het puur om het patroon. Dat is er één die mij erg aansprak en wij hebben gemerkt dat jullie dit patroon ook erg mooi vinden. Op Facebook hebben we alle vlinders al een keer voorbij laten komen en jullie keuze ging toen voornamelijk uit naar deze vlinder. Omdat het mooiere weer eraan komt en het dus weer tijd wordt voor bracelet stacks, heb ik dat patroon gemaakt in een knooparmband. Het is gemaakt van macramédraad en dat is perfect voor de zomer. Je kunt ze gewoon omknopen en kunnen goed tegen water.

Dit is dus onze nieuwe vlindercollectie. Hopelijk vinden jullie het een leuke collectie en vond je het ook leuk om te lezen hoe wij tot onze sieraden zijn gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *